Skip to content

Vi har fået en ny salgs- og projektmedarbejder: Velkommen til Issam Haddad

JEG GLÆDER MIG, TIL JEG SER MIN FØRSTE TANK I DRIFT

Issam Haddad på 26 år er nyuddannet maskiningeniør og ny salgs- og projektmedarbejder hos LP Kolding. Vi er rigtig glade for at have fået en ung mand med hans engagement og passion med på holdet. Der er altid meget at lære, når man er nyuddannet, men når engagementet og ambitionerne er store, så er mulighederne det samme.

– Jeg valgte uddannelsen som maskiningeniør, fordi jeg blev fascineret af, at man kommer så langt ned i detaljen på det, man laver. Som maskiningeniør arbejder vi både med udgangspunkt i materialernes egenskaber og løsningernes funktionalitet. Jeg er nok lidt nørdet, men jeg synes, at det er fascinerende at være med til at skabe noget helt fra bunden. Det er også en af grundene til, at jeg så gerne ville have et arbejde her hos LP Kolding. Her får jeg mulighed for at have en dialog med kunden om deres behov, designe en løsning, tegne en plan til produktionen og samarbejde med smedene på værkstedet omkring både praktikken og detaljerne i produktionen. Der er enormt meget viden og mange kompetencer her hos LP Kolding, som man ikke lærer på skolebænken. Jeg håber, at jeg også kommer med ny viden og nye ideer til dem. Jeg kan rigtig godt lide at have kontakten til alle, der er med i projekterne. Og så glæder jeg mig enormt meget til at se den første rustfri tank, jeg har designet og tegnet, fungere i praksis ude hos en kunde, siger Issam.

Når han ikke er på arbejde, så bruger han tiden med sin hustru, datter, hyggefodbold med vennerne og så hjælper han unge mennesker, som har svært ved at finde retning i livet, i gang med en uddannelse.

Scroll To Top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk