Cookie og personvern

Cookie- og personvernpolicy i LP Kolding

Når du besøker nettsiden vår samler vi inn opplysninger om hvor du kommer fra, hvordan du beveger deg rundt på siden og hvor du forlader den. Opplysningene bruker vi utelukkende internt for å forbedre nettstedet.

Hvis du ikke ønsker at det skal samles inn opplysninger, bør du slette cookiene i nettleseren din (se veiledning) og ikke bruke nettstedet i fremtiden. Nedenfor har vi utdypet hvilke opplysninger som samles inn, formålet med dette og hvilke tredjeparter som har adgang til dem.

Hva er cookies?

Cookies er en tekstfil som lagres på din datamaskin, mobiltelefon el. lignende med det formål å gjenkjenne den, huske innstillinger, lage statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvilke personopplysninger oppbevarer LP Kolding?

Personopplysninger dekker alle opplysninger som på en eller annen måte kan relateres til deg. Det skjer f.eks. ved at du leser vanlig innhold, hvis du abonnerer på våre nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller lignende.

Vi samler inn og behandler typisk følgende typer av opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, mobiltelefon eller ditt nettbrett, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir uttrykkelig samtykke til det og selv skriver inn opplysningene, behandles også: Navn, telefonnummer, e-post og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med abonnement på nyhetsbrev eller hvis du fyller ut kontaktskjemaet.

Vi deler ikke dine opplysninger

Data om din bruk av nettstedet deles ikke med noen. Hvis der er mistanke om at vårt nettsted blir utsatt for ulovlige angrep fra for eksempel ondsinnede hackere, gir vi opplysningene videre til politiet.

Deling av personopplysninger som navn og e-post mv. vil kun forekomme dersom du gir samtykke til det. Vi benytter kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager

Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi oppbevarer om deg. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsigelser mot at opplysninger brukes. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke om at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som behandles om deg er feilaktig, har du rett til å kreve at de blir rettet eller slettet.
Henvendelse om dette gjøres til: lp@lp-kolding.dk.

Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å kontakte Datatilsynet.

Nettstedet eies og publiseres av:

LP-Kolding A/S
Egtvedvej 2
6000 Kolding
Danmark

Tlf: +45 7552 4177
E-post: lp@lp-kolding.dk

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av cookies. mer informasjon

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk