LP Kolding blev grundlagt i 1964, da to herrer med navnene Laursen og Pedersen fik en god idé til, hvordan mælketankvogne kunne laves smartere. Fra dengang til i dag har innovation, konstruktion og produktion af tanke, units og procesudstyr i rustfri stål været omdrejningspunktet for virksomheden. Ikke mindst i forbindelse med produktion til krævende brancher som fødevare- og medicinalindustrien har været med til at skærpe blikket for kvalitet og optimeringer, men også de korte kommandogange mellem ingeniørerne på kontoret og smedene i produktionen har betydet, at funktionelle og nytænkende løsninger har let ved at opstå.

I dag er Laursen og Pedersen ikke mere i virksomheden, men det er den administrerende direktør Mogens Feld-Andreasen der ejer hele virksomheden. Det giver et godt grundlag for den faglige stolthed og det nære forhold til samarbejdspartnerne, som mange kunder sætter pris på.

Læs også om vores forretningsværdier her.

Er der udfordringer med løsningen af en opgave, er der ingen topledelse at gemme sig bag, og når en medarbejder gør en ekstra indsats, bliver det bemærket med det samme. Og det er præcis de nære relationer til kunderne og den faglige anerkendelse, som motiverer alle medarbejdere hos LP Kolding hver eneste dag.

50 glade medarbejdere hos LP Kolding er klar til at hjælpe dig

I dag er vi omtrent 50 glade medarbejdere hos LP Kolding bestående af dygtige smede, lærlinge, medarbejdere med fokus på projektstyring, planlægning, tegninger, tilbud og kundeservice. Hver og en er vi klar til at give dig god service og seriøs rådgivning.

LP Koldings kvalitetspolitikk

I tillegg til at LP Kolding produserer tanker, prosessutstyr og komponenter i rustfritt stål, fungerer vi også som en strategisk samarbeidspartner og arkitekt av verdiskapende løsninger for våre kunder.

Flere og flere av våre kunder har behov for kompliserte og spesialutviklede løsninger levert med omfattende dokumentasjon for materialer, produksjonsprosesser og kvalitetstesting av det endelige produktet. Hos LP Kolding overvåker vi kontinuerlig vår kvalitet og prosesser, samt undersøker regelmessig våre kunders tilfredshet med både de leverte løsningene og servicen, samarbeidet og dialogen med LP Kolding.

LP Kolding streber kontinuerlig etter å heve kvaliteten på de løsningene vi leverer, samt måten vi samarbeider med kundene på. For dette formålet har vi innført et omfattende digitalt kvalitetsledelsesprogram som sikrer at vi hele tiden kan rapportere feil, følge opp utbedringen og komme med forslag til forbedringer. På denne måten unngås gjentakelse av feil og uregelmessigheter, samtidig som vi kontinuerlig forbedrer våre prosesser, arbeidsflyt og tjenester.

I tillegg overholder LP Kolding til enhver tid norsk lovgivning og myndighetenes krav til produktene og tjenestene vi leverer til våre kunder.

LP Koldings kvalitetsledelse er ISO 9001-sertifisert.