lp-kolding-1140x640-10

LP Kolding blev grundlagt i 1964, da to herrer med navnene Laursen og Pedersen fik en god idé til, hvordan mælketankvogne kunne laves smartere. Fra dengang til i dag har innovation, konstruktion og produktion af tanke, units og procesudstyr i rustfri stål været omdrejningspunktet for virksomheden. Ikke mindst i forbindelse med produktion til krævende brancher som fødevare- og medicinalindustrien har været med til at skærpe blikket for kvalitet og optimeringer, men også de korte kommandogange mellem ingeniørerne på kontoret og smedene i produktionen har betydet, at funktionelle og nytænkende løsninger har let ved at opstå.

I dag er Laursen og Pedersen ikke mere i virksomheden, men den er stadig familieejet, og administrerende direktør Mogens Andreasen ejer hovedparten af virksomheden. Det giver et godt grundlag for den faglige stolthed og det nære forhold til samarbejdspartnerne, som mange kunder sætter pris på.

Læs også om vores forretningsværdier her.

Er der udfordringer med løsningen af en opgave, er der ingen topledelse at gemme sig bag, og når en medarbejder gør en ekstra indsats, bliver det bemærket med det samme. Og det er præcis de nære relationer til kunderne og den faglige anerkendelse, som motiverer alle medarbejdere hos LP Kolding hver eneste dag.

40 glade medarbejdere hos LP Kolding er klar til at hjælpe dig.

I dag er vi ca 40 glade medarbejdere hos LP Kolding bestående af dygtige smede, en del lærlinge og et stærkt team på kontoret, som arbejder med planlægning, tegninger, tilbud og kundeservice. Hver og en er klar til at give dig god service og seriøs rådgivning.