lp-kolding-1140x640-36

Hos medicinalvirksomheden Leo Pharma produceres blandt andet den blodfortyndende medicin Heparin, som bruges ved operationer. Produktionen af stoffet Heparin sker gennem en lang og kontrolleret proces i mange stadier.

I nogle af disse stadier bruges rustfri ståltanke til blandt andet opbevaring af stoffet natriumhydroxid, som vandtanke og i doserings- og separeringsproces-trin. I nogle tanke er der desuden behov for diverse rørinstallationer for at kunne udtage prøver fra tankene undervejs i produktionen. Disse delprocesser sker i specialproducerede ståltanke fra LP Kolding.

Høje krav i medicinproduktionen

Som producent af tanke til de krævende processer i farmaceutisk industri, er det vigtigt, at arbejdet er udført kompetent og med stor svejsesikkerhed og tilhørende kontrol. Desuden er dokumentationen en meget tids krævende proces. En proces, som LP Kolding løser for Kim Lundeborg hos LEO Pharma.

Samarbejdet mellem Kim Lundeborg hos LEO Pharma og LP Kolding er baseret på 20 års møder i forskellige branchesammenhæng, hvoraf blandt andet produktion af procesanlæg til Anhydro har været et tidligere samarbejdsfelt.

”LP Kolding har en yderst professionel indgangsvinkel til samarbejdet og behandler deres kunder på en god og fair måde. Jeg ser det som en stor fordel i samarbejdet, at man altid kan snakke med dem om tingene.”

Kim Lundeborg, LEO Pharma

Læs flere referencer:

Kontakt os også gerne og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.