lp-kolding-1140x640-33

Solid erfaring med materialer er en forudsætning for kvaliteten af den rådgivning og de løsninger, LP Kolding kan levere. Det er ikke nok, at vælge de rette materialer, de skal også bukkes, svejses og overfladebehandles korrekt for at opnå den rette kvalitet.

Der kan være konkrete krav til de materialer og den overfladebehandling, der skal bruges til dine rustfri konstruktioner. Skal procesanlægget eksempelvis bruges til fødevarer eller farmaceutiske produkter, er kravene til sporbarhed og kvalitet i materialer, svejsninger og overfladebehandling langt højere, end hvis det skal håndtere spildevand.

LP Kolding har konkrete og solide erfaringer med mange typer rustfrie stållegeringer blandt andet syrefaste og varmefaste stållegeringer, herunder legeringer af typerne:

  • 253 MA
  • 254 SMO
  • AISI 904 L
  • Duplex stål – SAF 2205 / SAF 2507
  • Hastelloy
  • Inconell

Vores materialekendskab og erfaring med forarbejdning af mange typer rustfri stållegeringer strækker sig på tværs af hele produktionen. Fra viden om indkøb, over særlige hensyn til materialet i planlægningen af produktionen, og til konstruktørernes viden om i bearbejdning og svejsning af stålet.

Eksempelvis er der flere metallegeringer, som kræver en høj ekspertise i håndteringen, da det ikke er muligt at rette fejl efterfølgende. Svejsning i rustfrit stål, klipning og bukning af metallet skal udføres korrekt første gang! Det kræver dygtige smede, som vi er stolte over at have hos LP Kolding.

Hvilken kvalitet skal du vælge?

Hvilken kvalitet, der er den rettet til produktionen af din rustfri tank, unit eller procesudstyr, afhænger af, hvad du skal bruge den til, og hvilke belastninger den skal kunne modstå. Er du i tvivl om, hvilket rustfri materiale du skal vælge, så lad os rådgive dig i processen.