Da Laursen og Pedersen i 1964 grundlagde LP Kolding var det med ønsket om at give kunderne bedre rustfri tanke, units og procesanlæg, og sådan er det stadig i dag. LP Kolding bygger nemlig på nogle grundlæggende værdier:

1

Vi er dedikerede til vores kunder

Vores forretningsgrundlag er specialbyggede løsninger dedikeret til lige præcis dit behov. Derfor vil dine udfordringer også være vores udfordringer, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at løse dem. Al vores erfaring og viden står til din rådighed, så du kan få den bedste løsning, uanset hvad vi skal producere for dig. Det er sådan vi sikre, at du får det optimale produkt, og det er sådan, vi opbygger de lange kunderelationer, vi elsker.

2

En god dialog er fundamentet for et godt produkt

En god dialog om dine udfordringer og behov er afgørende for at vi kan producere den rigtige løsning til dig. Derfor vil du opleve, at vi tager os tid til at stille spørgsmål og tale om mulighederne med dig. Din beskrivelse af udfordringer og behov danner grundlaget for vores forslag til løsning. Det er vejen til det bedste resultat!

3

Vores kunder har ikke altid ret

Hos LP Kolding er vi heldige at have mange spændende og dygtige kunder, men der er ikke ret mange af vores kunder, som er specialister i konstruktioner af rustfri stål. Derfor ser vi det som vores pligt, at dele vores viden med dig og påpege, hvis der er svagheder eller ulemper ved den løsning, du foreslår.
Vores kritiske blik og ærlige udmelding er din garanti for et velfungerende slutprodukt.

4

Vores knowhow er din sikkerhed

LP Kolding består af 24 specialtrænede, veluddannede og erfarne medarbejdere, som har erfaring med hele processen fra en idé opstår til en færdig løsning er leveret. Derfor rådgiver vi gerne i hele processen fra projektering til teknisk håndtering af materialer under konstruktion og montage.

5

Vi tænker løsningen helt frem til driften

Procesanlæg, units og tanke fra LP Kolding opstilles og bruges over hele verden. Derfor tænker vi ikke bare på, hvordan vi kan løse den opgave, du stiller – vi tænker også på, hvordan den skal monteres og driftes efterfølgende. Vi tænker vores løsninger langsigtet, kvalitetssikrer og gennemtjekker dem, så de er fuldt funktionsklare og uafhængige af os som producent.

Klar til samarbejde?

Vi er altid glade for nye kunder og samarbejdspartnere. Har du en udfordring, vil vi være glade for at hjælpe dig med at løse den. Vil du gerne vide lidt mere om os, er du velkommen til at komme og se vores faciliteter og produktion, møde vores medarbejdere og får en snak med vores projektledere, inden vi begynder samarbejdet.