lp-kolding-1140x640-22

Med mere end 50 års erfaring ved virksomheden Kemic Vandrens alt, hvad der er værd at vide om vandrensning. I dag bruger mange af Danmarks 2.500 vandværker tanke i galvaniseret eller malet stål, men fremover vil vandværkerne nærme sig de højere standarder, der også gælder for mejerier. Det betyder, at filtertanke i rustfri stål kommer på tale.

Tankene skal ikke bare opbevare vandet. Det danske grundvand skal renses for mangan og jern, når det hentes op fra undergrunden, inden det kan blive til drikkevand for de danske borgere. I den proces skal vandet gennem et rensefilter i en tryktank.

Kemic Vandrens har allerede taget hul på fremtidens standarder og tilbyder sine kunder rustfri ståltanke til vandrensning. Rustfri ståltanke, som LP Kolding har været med til at udvikle og producere.

Direktør Henrik Laugesen har leveret designet og rørudstyret til anlægget, men havde behov for en kompetent partner til produktionen af selve beholderne.

LP Kolding leverer et flot produkt. Og så kan de håndtere hele dokumentationen i PED, så jeg ikke behøver bruge min energi på det. LP Kolding er formentlig det bedste firma i Danmark til at producere perfekte rustfri beholdere til os.

Henrik Laugesen, direktør i Kemic Vandrens

Læs flere referencer:

Kontakt os også gerne og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.