1. maj, 1991 begyndte en ung mand i lære hos LP Kolding. Det viste sig at være en både vedholdende, dygtig og vellidt ung mand. I denne uge har vi fornøjelsen af at kunne fejre hans 30-års jubilæum. Stort tillykke til Carsten Skøtt. Tak for de mange år, du har været her – vi håber, at du bliver her mange år endnu.

LP Kolding har ændret sig meget, siden du begyndte. Da du kom i lære, var det primært tanke til tankvogne, der blev produceret på værkstedet. I dag er det tanke til mange forskellige formål, ligesom vi også producerer units og procesudstyr – og du har været med hele vejen i udviklingen af både LP Kolding, vores kompetencer og den knowhow, som vi i dag ser som en af vores kerneydelser til kunderne. Praktisk erfaring i den kaliber du har, er uvurderlig, når udfordringer skal blive til løsninger.

Du lægger ikke skjul på, at du sætter pris på de mange forskellige opgaver, du løser i dag, så det er kun godt, at det er lykkedes os at give dig flere forskellige udfordringer gennem årene. Du leverer altid en høj kvalitet i dit arbejde, og bidrager til den gode stemning i virksomheden. Din humor og dit behagelige væsen er måske også grunden til, at du kun har haft tre forskellige makkere i løbet af de 30 år: Kent gik du med de første 18 år, så Bent i 6 år og i de seneste 6 år har du gået med René, som er din nuværende makker. Vores gæt er, at når man først er blevet din makker, har man ikke lyst til at få en anden.

Når andre tænker tilbage på 1991 vandt Anders Frandsen det danske Melodi Grand Prix, The Julekalender blev vist på TV 2 for første gang, og Sovjetunionen kollapsede. Men når vi tænker tilbage på 1991, så var det det år, hvor Carsten Skøtt begyndte i lære hos LP Kolding. Det har vi været glade for lige siden. Tak for tiden, Carsten!