”Hold kæft vi har det godt!”

I dag havde chefen en overraskelse til os – Cykeldrengene, der vandt sæson 5 af Alene i Vildmarken, kom på besøg for at ønske os en god sommer og minde os alle om ”Hold kæft vi har det godt!”.

Men vi havde også en overraskelse til chefen.

For det er nu 30 år siden, at Mogens Feld-Andreasen begyndte hos LP Kolding – og selv om han i dag ikke lige kan huske, om det var 1. juni, 1. juli eller 1. august, han første gang trådte ind ad den blå dør for at arbejde for LP Kolding, så er det helt sikkert, at det var tilbage i 1991.

Og det var en god dag – for både Mogens Feld-Andreasen og LP Kolding. I dag er Mogens Feld-Andreasen ikke alene chefen – han har også overtaget hele virksomheden og har været med på hele rejsen fra masseproduktion af tankvogne til mælk til den specialiserede udviklingsvirksomhed, vi er i dag. Vi producerer stadig tanke til mejerier og mange andre fødevarevirksomheder, men også til medicinal, vandforsyning, gasser og kemiske processer. Vi kan også levere færdige units til procesanlæg. Det har været en lang rejse, og Mogens Feld-Andreasen har været dygtig til at se mulighederne og udvikle de rette kompetencer samtidig med, at der er blevet holdt fast i den gode stemning, den flade organisation og den høje faglighed. Derfor kan vi med rette sige lige som Cykeldrengene: ”Hold kæft vi har det godt!”.

Chefen blev fejret med morgenbrød og blomster, virksomheden og sammenholdet blev fejret med besøget af Cykeldrengene, og sommeren blev fejret med en fælles frokost for alle medarbejdere.

LP Kolding holder i øvrigt åbent hele sommeren – Vi har fordelt ferieugerne mellem os, så der hele tiden er nogle til at tage sig af akutte sager eller svare på spørgsmål.

God sommer til alle!