Vi vil være den foretrukne leverandør på rustfri tanke til fødevare- og proces-industrien

Det er ét af de dedikerede mål, som vores nye bestyrelsesmedlemmer skal hjælpe os med at nå.

Benny Jakobsen, der er trådt ind i vores bestyrelse for nylig, har en baggrund som leder af virksomheder, der indkøber og anvender den type af tanke og procesanlæg   tanke og procesanlæg, som LP Kolding er specialiserede i at designe og fremstille.

Jeg har tidligere været direktør i både mindre virksomheder og store internationale koncerner, og jeg har erfaring fra virksomheder, som køber komplicerede rustfri ståltanke og andet rustfrit udstyr til fødevare- og procesanlæg, siger Benny Jakobsen, som i den forbindelse også har været kunde hos LP Kolding.

Jeg glæder mig til at bidrage med viden fra ”den anden side af bordet”, ligesom jeg har god indsigt i hele beslutningsprocessen i forbindelse med indkøb og de beslutninger og dilemmaer, man kan stå i undervejs, siger Benny Jakobsen.

Hos LP Kolding ved vi godt, at vi har en tendens til at blive lidt nørdede, når det kommer til design og fremstilling af rustfri tanke. Med god sparring fra Benny Jakobsen forventer vi at blive bedre til ikke alene at levere den teknisk bedste løsning, men også give vores kunder den sparring, service og rådgivning, som de har behov for i købsprocessen, så de ikke alene får den teknisk bedste løsning men også den bedste oplevelse undervejskøbs processen.

Én ting er strategi, en anden ting er implementering af strategien, og der har jeg også lang erfaring, som jeg håber, LP Kolding vil få glæde af – både i forhold til ledelse, medarbejdere og serviceringen af kunder. Jeg er glad for at være en del af bestyrelsen i LP Kolding, som både er veldrevet og har et stort potentiale foran sig, siger Benny Jakobsen.