Teknisk viden, knowhow og godt håndværk. Tilsæt hertil gennemprøvede forretningsgange, veldrevne processer og topkvalificerede medarbejderkompetencer. Så har du opskriften på et rigtig godt fundament at skabe vækst ud fra. I hvert fald hvis vi spørger det ene af LP Koldings nye bestyrelsesmedlemmer, Keld Sund Nielsen, som er specialiseret i LEAN og vækststrategier.

LP Kolding er en meget veldrevet virksomhed. Selvfølgelig er der altid noget, der kan blive bedre, men LP Kolding har et rigtig godt fundament, siger Keld Sund Nielsen, som er aktiv som bestyrelsesmedlem i flere forskellige virksomheder, og derudover har en lang ledelseserfaring som både administrerende direktør og ejerleder.

Organisationen er klar til at tage flere opgaver ind fra både ind- og udland, men for at det bliver en succes, skal det være opgaver, som passer til LP Kolding. Med vores danske lønninger og fokus på medarbejdertilfredshed, kan vi ikke vækste ved at konkurrere med lande med lavere produktionsomkostninger. Til gengæld kan LP Kolding tilbyde et kvalitetsprodukt, et tæt samarbejde og fleksibilitet til alle de virksomheder, der har brug for noget særligt, siger Keld Sund Nielsen.

Keld Sund Nielsen arbejder ud fra en devise om, at en virksomhed altid er bedst i fremgang – stilstand er ikke en mulighed. Det sætter virksomheder i stå. Det betyder, LP Kolding fortsat skal vækste, hvilket vi allerede er godt i gang med.

Jeg tænker, at LP Kolding i endnu højere grad skal arbejde med komplicerede og teknisk krævende opgaver. LP Kolding skal ikke nødvendigvis have mange flere medarbejdere og større faciliteter, men vi skal være i stand til altid at levere den teknisk bedste løsning til kunderne. Det gør LP Kolding allerede i dag, men efter min mening, er der ikke nok, der ved det, siger Keld Sund Nielsen.