Selvom det nok er det færreste, som har mødt Jørgen Meyer hos LP Kolding, så har han faktisk været involveret i virksomheden i mange år – de seneste 12 år som vores bestyrelsesformand.

Samarbejdet med LP Kolding begyndte, mens jeg arbejdede som revisor. Da jeg forlod revisorbranchen til fordel for bestyrelsesarbejde, blev jeg opfordret til at indtræde som bestyrelsesformand, og det er holdt ved gennem årene. Jeg kender historien om LP Kolding, og den store udvikling virksomheden har været igennem, men der er fortsat masser af potentiale for fremtidig udvikling, siger Jørgen Meyer, som er involveret i mange ejerledede virksomheder.

I dag arbejder jeg på fuld tid som bestyrelsesmedlem, og primært i bestyrelsesformandsroller. Jeg er glad for at arbejde sammen i ejerledede virksomheder på tværs af brancher. Det giver en god dynamik og dimension til samarbejdet, når ejeren af virksomheden samtidig skal fungere som bestyrelsesmedlem og direktør med ansvar for at føre beslutningerne, der træffes i bestyrelseslokalet ud i livet, siger Jørgen Meyer, og fortsætter:

LP Kolding er i dag en veldrevet virksomhed med meget dygtige medarbejdere og et stort udviklingspotentiale. Jeg er glad for, at jeg fortsat er en del af LP Koldings bestyrelse, nu hvor vi er klar til at tage hul på en ny fase med fokus på vækst inden for vores kerne-kompetencer. LP Kolding har en enorm kompetence indenfor design og produktion af rørværk og rustfri tanke til krævende opgaver, primært i fødevare- og procesindustrien.

Hos LP Kolding er vi mindst lige så glade for samarbejdet med Jørgen Meyer, og glædes over, at han fortsat sidder for bordenden i bestyrelseslokalet, nu hvor vi er klar til at gå endnu bredere ud med vores knowhow, kompetencer og teknikker til fremstilling af rustfri tanke.

Udover fokus på vækst, så er der også fokus på medarbejdernes sikkerhed og at bidrage til den grønne omstilling – både internt og eksternt.

Vi har netop budt velkommen til to nye medlemmer i bestyrelsen, som skal bidrage til den udvikling, som LP Kolding nu skal i gang med.

De nye medlemmer er Benny Jakobsen og Keld Sund Nielsen som vi også vil præsentere her på bloggen i den kommende tid.