Mathias Sibuhr på 25 år er vores nyeste mand på værkstedet. Han er uddannet rustfri kleinsmed og kommer fra en stilling som rejsemontør. Faglige udfordringer og en høj ansvarsfølelse for arbejdet er nogle af de værdier, som LP Kolding og Mathias Sibuhr har til fælles.

Jeg kan godt lide processen i arbejdet her hos LP Kolding. At vi går fra de rå plader og bearbejder materialerne, til vi står med en færdig tank eller et procesanlæg, siger Mathias Sibuhr.

Min drøm er en dag at være med på et projekt hele vejen fra tegningerne kommer herud på værkstedet og til at være ude ved kunden og installere det. Jeg kommer fra en stilling som rejsemontør, og derfra er jeg vant til at arbejde selvstændigt og have ansvar for opgaverne. Jeg kunne godt lide at have kontakten med kunderne og se dem blive glade, når det hele virkede. Det er en af de ting, der er mulighed for her hos LP Kolding, siger Mathias Sibuhr og fortsætter:

Jeg ved, at de blandt andet lige har leveret nye tanke til et vandværk på den måde. Sådan et projekt kunne jeg godt tænke mig at være med på en gang i fremtiden, siger Mathias Sibuhr.

Udover udsigten til at kunne være med i hele processen på store projekter, så lagde han også vægt på det gode arbejdsmiljø og muligheden for at få lov til at arbejde selvstændigt.

Jeg var glad for arbejdet som rejsemontør, men nu har jeg købt et hus sammen med min kæreste, som vi er i gang med at sætte i stand, så nu vil jeg gerne være mere hjemme. Derfor er jeg glad for, at det er lykkes mig at finde en god arbejdsplads, hvor jeg også kan få lov til at tage ansvar for det, jeg laver. Her hos LP Kolding har vi fine forhold, gode kolleger og gode opgaver, så jeg er rigtig godt tilfreds.

Hos LP Kolding er vi også rigtig godt tilfredse med at have fået Mathias Sibuhr med på holdet, og vi glæder os til samarbejdet i de næste mange år.