Godt og gennemtænkt håndværk af høj kvalitet

Nogle siger, at gennemsnitslængden på et ægteskab er lidt over 11 år. Henrik Madsen og Mikkel Hedelund har arbejdet sammen i 18 år – og det vil de gerne fortsætte med. Det er en af grundene til at de har søgt arbejde hos LP Kolding.

Efter så lang tid sammen, så ved vi begge, hvordan vi gerne vil have det. Vi arbejder rigtig godt sammen, men vi vil også have lov til at bruge vores faglighed og gøre tingene, som de passer os, siger Henrik Madsen, der for mange år siden var med til at udlære Mikkel Hedelund.

Henrik Madsen er 51 og Mikkel Hedelund er 45 år. De er begge gift og har børn, hus og have, som de bruger tiden på, når de ikke er sammen på arbejdet.

Vi vil gerne have både ansvaret og friheden

”At gøre tingene, som de passer os”, betyder for de to, at de selv skal have lov til at planlægge arbejdet, og at resultatet skal være at høj håndværksmæssig kvalitet.

Vi tjekker typisk hinandens arbejde, for nye øjne ser nemt, om der er noget, som blev overset i første omgang. Når vi så går i gang, så ved vi, at det er i orden. Vi er begge i det her fag, fordi vi godt kan lide håndværket. Det skal være god kvalitet og gerne mange forskellige opgaver, så synes vi, at det er rigtig godt at gå på arbejde, siger Mikkel Hedelund.

Den tilgang til arbejdet passer perfekt til os hos LP Kolding, hvor vi er specialiserede i at udvikle og producere rustfri tanke, procesanlæg og rørværk til kundernes særlige behov.

De to smede lægger heller ikke skjul på, at det er årsagen til at de søgte arbejde her.

Vi kendte allerede en del til LP Kolding, og vi ved også, at Mogens Andreasen (vores direktør, red.) er en mester af den gamle skole, hvor vi både får ansvar og frihed til at udføre vores arbejde, siger Mikkel Hedelund, og han bliver suppleret af Henrik Madsen.

Det er dejligt at arbejde et sted, hvor der bliver lyttet, når vi siger noget. Jeg synes, vi får rigtig gode arbejdsforhold her, og er der udfordringer, så taler vi om dem og finder en god løsning, så vi kan komme videre med arbejdet.