Knowhow og erfaring fås ikke fra dag til dag. Derfor er vi hos LP Kolding taknemmelige for, at vi har så mange medarbejdere, som vælger at være hos os i mange år. En af dem er klejnsmeden Carsten Skøtt. Carsten Skøtt kom i lære hos LP Kolding i 1991 – og lige siden har han været at finde på værkstedet, hvor han gennem årene har været med til at producere et væld af forskellige tanke.

Da jeg blev ansat, var det tankvogne, vi producerede, men efter et par år fik vi ny ledelse, og så blev det mere special producerede tanke ligesom i dag. Jeg har lavet tanke til rigtig meget forskelligt gennem årene.

Udover at producere forskellige typer af tanke, så har Carsten Skøtt også været med gennem flere forskellige ledelser.

Vi har haft tre forskellige direktører, men jeg har været her. Jeg tror faktisk, at jeg blev ansat tre måneder tidligere end vores nuværende direktør, Mogens Feld-Andreasen, så det er mig, der har været her længst af os alle sammen, griner han.

Variation og en god makker giver arbejdsglæde

Hos LP Kolding forsøger vi efter bedste evne at give alle vores medarbejdere en god hverdag, men det er forskelligt, hvad man hver især sætter pris på. For Carsten Skøtt er det især variation i arbejdet og en god makker, som gør en stor forskel.

Lige nu er vi i gang med at lave et sprayanlæg, og der er mange gode udfordringer i sådan et – det skal være helt glat i overfladen og samtidig er der mange forskellige komponenter, som skal indarbejdes. Det tager sin tid at få et anlæg som dette færdigt. Andre gange får vi opgaver, som er meget hurtigere at gå til, så man virkeligt får noget fra hånden på en arbejdsdag. Jeg kan rigtig godt lide, at vi laver så mange forskellige ting, så man aldrig ved, hvad det næste bliver, fortæller Carsten Skøtt, som derudover sætter stor pris på sin makker.

Det betyder meget, at vi er enige om tingene. Der skal både være plads til at grine sammen og til at arbejde sammen. Der har jeg været rigtig heldig, siger han. Han er også glad for den uformelle stemning hos LP Kolding. Hvis der er spørgsmål til en løsning, kan han nemt tale med projektlederen om det, og hvis han har ideer til noget, der kan blive bedre i virksomheden, så banker han bare på døren til direktøren.

Når Carsten Skøtt ikke er på værkstedet hos LP Kolding, så bruger han gerne tiden på at vedligeholde hjemmet, som han deler med sin hustru og deres tre børn.