Har du været forbi vores adresse for nylig? Så har du nok bemærket, at der er en del mere end rustfri tanke og anlæg omkring vores bygninger på Egtvedvej i Kolding.

Beslutningen om at udvide med 190 nye kvadratmeter blev truffet i efteråret 2019, og i det tidlige forår gik byggeriet i gang. Det var inden corona have overtaget hele dagsordenen, og det er på mange måder godt, for hvem ved, om vi ellers havde udskudt arbejdet? Nu fortsætter arbejdet, og vi har dermed bidraget en smule til at holde gang i erhvervslivet, og vi er blevet ekstra glade for, at vi valgte mange lokale leverandører til opgaven.

Lige efter påske – med behøring afstand og afsprittede hænder – kunne vi holde rejsegilde og takke håndværkerne for deres gode indsats.

Når udvidelsen står færdig, har vi yderligere 190 m2 kontor, kantine og omklædningsfaciliteter. Vi glæder os til at give vores gode medarbejdere langt bedre forhold, end de har i dag, hvor mange af vores faciliteter er lige så gamle som virksomheden.

Og så glæder vi os til at give vores kunder og leverandører meget bedre forhold, når de kommer på besøg. Lige i denne tid har det været småt med besøgene, men generelt oplever vi en stigende interesse for vores kompetencer og løsninger, og vi har haft en stabil vækst i den senere år, og så er ét mødelokale ikke længere nok.

En stigende del af vores kunder kommer til en såkaldt FAT – Factory, Acceptance and Test, hvilket typisk strækker sig over et par dage, og så betyder det meget, at vi dels kan have flere kunder på besøg samtidig, og at vi kan tilbyde dem nogle ordentlige forhold.

Efter planen kan vi tage det nye byggeri i brug inden sommerferien