Når jeg bliver dygtig her, kan jeg klare mig alle steder

LP Kolding har i mange år uddannet smede som en naturlig del af hverdagen. Det giver os både mulighed for at få en god relation til mulige fremtidige medarbejdere, og der er med til at sikre det fag, som vi selv er en del af. Derfor var vi også glade for at møde Viktor Nielsen, som allerede var godt i gang med sin uddannelse, da LP Kolding købte den del af Dansk Rustfri, hvor Viktor Nielsen var ansat – den del som i dag er LP Koldings Pharma-Afdeling. Og heldigvis var Viktor også glad for at lære LP Kolding bedre at kende.

Jeg kendte allerede en del til LP Kolding, fordi jeg har været på skole med en af deres andre lærlinge, så derfor vidste jeg, at jeg godt kunne glæde mig til at blive en del af deres virksomhed. Jeg synes, at LP Kolding har et godt fokus på struktur og arbejdsglæde. Jeg møder glad på arbejde hver dag.

Oprindeligt havde Viktor tænkt sig at uddanne sig til ”sort smed”, der arbejder i jern, men han fandt hurtigt ud af, at hans sans for detaljer og perfektionisme trivedes bedre i den rustfri branche, hvor han kan få lov til at arbejde mere detaljeorienteret.

Kravene til håndværket er større her – ikke mindst fordi jeg er ansat i LP Koldings Pharma-afdeling, hvor kravene er meget høje, men det passer mig fint. Mine kolleger er gode til at tage mig med på opgaverne, og jeg kan ikke lade være med at tænke, at hvis jeg kan klare det her, så kan jeg klare mig alle steder, når jeg er færdig. Kravene til håndværket bliver ikke større, end de er det inden for pharma, fortæller Viktor som har halvandet år tilbage af sin uddannelse.

Hos LP Kolding Pharma er Viktor med på forskellige opgaver, lige fra de kommer ind på værkstedet og til de sendes af sted til kunden.

Jeg får lov til at arbejde på mange forskellige opgaver, og jeg arbejder også sammen med flere forskellige kolleger, som har lidt forskellige måder at gøre tingene på. Det er med til at gøre mig dygtigere, synes jeg. I stedet for at jeg kender til én måde at løse en udfordring på, så lærer jeg nu flere forskellige metoder, så jeg en dag selv kan gå til en opgave på forskellige måder, siger en glad Viktor Nielsen.