15. februar var en god dag hos LP Kolding. Der kunne vi byde velkommen til vores nye salgs- og projektmand, Raymond Sindholt, der især skal have fokus på at udvikle og optimere vores services til pharma-industrien. Det er ikke sikkert, at navnet Raymond Sindholt klinger lige velkendt i alles øre, men det er faktisk en gammel kending, der er kommet med på holdet.

“Jeg har arbejdet inden for rustfri stål i 40 år, så det er lige før, jeg vil sige, at det er hele mit liv. Tidligere var jeg med til at opbygge den pharma-afdeling, som LP Kolding nu har overtaget. Jeg kender derfor allerede mange af dem, jeg kommer til at arbejde sammen med. De sagde heldigvis, at de var glade for at se mig igen” siger han med et grin.

Samme reaktion har han også fået fra en del af de kunder, som han tidligere har arbejdet sammen med.

“Det er dejligt at mærke. Efter at have være ”på den anden side af bordet” i nogle år, hvor jeg har arbejdet med supply chain management, kvalitetssikring og som produktionsansvarlig, så savnede jeg samarbejdet med kunderne og projektledelsen. Det føles næsten som at komme hjem, selv om der også er en del, der er helt nyt.”

Høj kvalitet til den rigtige pris

Det er ikke alene mange af kollegerne i LP Kolding, der er velkendte for Raymond Sindholt. Det er mange af de potentielle kunder til LP Kolding Pharma også. Men Raymond Sindholt tror ikke, at det i sig selv kommer til at give nye kunder til LP Kolding. Det gælder det om at levere høj kvalitet med den rette dokumentation til den aftalte tid og til den rigtige pris.

“Det er da en fordel, at man kender hinanden og kan lide at arbejde sammen, men den grundlæggende ydelse bliver nødt til at være i orden hver eneste gang. Sådan er det nok i de fleste brancher efterhånden. Heldigvis har vi hos LP Kolding Pharma de bedste forudsætninger for at levere netop det. Derfor tror jeg også på, at jeg kan være med til at udvikle både LP Kolding og kundernes projekter i en positiv retning” siger Raymond Sindholt, som heller ikke lægger skjul på, at han var glad for at se produktionen af rustfri procesudstyr til pharmaindustrien blev en del af LP Kolding sidste år.

“Nu er det hele jo ret nye endnu, men mit indtryk af LP Kolding og Mogens Feld-Andreasen kunne ikke være bedre” siger Raymond Sindholt. Han har blandt andet hæftet sig ved, at man hos LP Kolding både får frihed under ansvar, at der er en god tone og et godt samarbejde internt i virksomheden, ligesom han lægger vægt på den faglige stolthed, der dyrkes og trives hos LP Kolding.