VI ER KLAR TIL EN NY LÆRLING

Hos LP Kolding uddanner vi løbende nye klejnsmede. Både fordi vi gerne vil hjælpe unge mennesker med at få en god begyndelse på deres arbejdsliv, og fordi vi selv gerne vil drage glæde af de dygtige håndværkere, der kommer ud af det.

Men hvor fedt er det egentligt at være i lære hos LP Kolding?

Vi har spurgt Nicolaj Damm på 26 år, som afslutter sin læretid om bare fire måneder og derfor giver plads til, at vi kan få en ny lærling ind på værkstedet:

“Jeg havde prøvet en masse forskellige ting, inden jeg kom i lære her. Jeg vidste, at jeg gerne ville have et praktisk arbejde, som ikke var for rutinepræget. Det har jeg fået her hos LP Kolding. Vi laver mange forskellige ting, og forventningerne til mig er blevet hævet gradvist i takt med, at jeg er blevet dygtigere. Det var en stor udfordring, da jeg skulle lave min første tank helt fra bunden, men det var også spændende, og jeg fik al den opbakning, der skulle til, for at jeg lykkedes med opgaven. Jeg synes, LP Kolding er gode til at give os udfordringer, der passer til det niveau, man har. Det er det, der skal til, for at man bliver en dygtig håndværker”, siger Nicolaj, som allerede har meldt ud, at han heldigvis gerne fortsætter hos LP Kolding, efter han er blevet svend.

Vil du også have en læreplads med faglig udvikling, udfordringer, gode kolleger, personligt ansvar, og har du en ambition om at blive en dygtig håndværker? Eller kender du en ambitiøs M/K, som er klar til at gøre sig umage og lære alle facetter af faget? Så hører vi meget gerne fra dig.

Ring eller skriv til: driftsleder Allan Veenstra, mobil 4245994 og send din ansøgning til av@lp-kolding.dk