LP Kolding udvider leveringer og services til medicinalindustrien

LP Kolding A/S, der er specialiseret i at levere rustfri tanke, units og procesenheder til særligt krævende formål, overtager Pharma del af den konkursramte virksomhed Dansk Rustfri A/S og udvider dermed sin kundekreds og leveringer til medicinalindustrien.

Mens virksomheden Dansk Rustfri A/S gennem en længere periode har været ramt af udfordringer, har LP Kolding A/S de senere år konsolideret sig inden for levering af rustfri komponenter til særligt krævende produktioner og formål. Derfor er LP Kolding A/S nu i stand til at hjælpe både en del af de nødlidende kunder og medarbejdere videre efter konkursen i Dansk Rustfri A/S.

Vi er på alle måder kede af at se en virksomhed som Dansk Rustfri A/S gå konkurs. Selvom vi har været konkurrenter, så har vi i endnu højere grad været samarbejdspartnere og hjulpet hinanden på forskellige opgaver. Derfor er vi også glade for, at vi nu kan hjælpe en del af de kunder og medarbejdere, som har været tilknyttet virksomheden, siger administrerende direktør for LP Kolding A/S, Mogens Feld-Andreasen.

Aftalen mellem konkursboet og medarbejderne faldt på plads otte dage efter at Dansk Rustfri så sig nødsaget til at indgive en konkursbegæring. Ved samme lejlighed meldte Dansk Rustfri’s ledelse ud, at man ville forsøge at etablerer samarbejder med andre virksomheder med henblik på at redde medarbejderne fra arbejdsløshed.

Produktionen forbliver i de samme lokaler på Essen 20, og medarbejderne genansættes ved LP Kolding A/S.

Udover at vi er glade for at kunne hjælpe nogle af de parter, som lige nu står i en svær situation, så er dette også en strategisk beslutning, som styrker vores forretningsområde og supplerer de øvrige aktiviteter inden for rustfri tanke og procesudstyr af høj kvalitet, som LP Kolding står for. Hos LP Kolding glæder vi os til at byde de nye kunder og medarbejdere velkommen og ser frem til et langt og godt samarbejde, siger Mogens Feld-Andreasen.

For yderligere information kontakt venligst:

Mogens Feld-Andreasen, administrerende direktør, LP Kolding A/S: mail: ma@lp-kolding.dk eller telefon: 28 87 50 60