SKAL DU VÆRE VORES NYE LÆRLING?

En læreplads som rustfri klejnsmed hos LP Kolding byder på:

  • Gode kolleger, der gerne lærer fra sig
  • Mulighed for at være med på opgaverne fra opstart til færdiggørelse
  • Masser af opbakning til hele tiden at blive lidt dygtigere

Det er i hovedtræk det, vores lærling Magnus Rasmussen siger, når vi spørger ham, hvordan det er at være i lære hos LP Kolding.

Jeg kan godt lide, at der er fokus på arbejdet her. Vi kan godt lave lidt fis mellem opgaverne. Her er en god stemning, og de andre har taget rigtig godt imod mig, men der er også fokus på, at jeg skal lære faget ordentligt. Jeg får lov til at lave mange forskellige ting, og jeg er med på de samme opgaver helt fra begyndelsen til aflevering. Jeg er allerede blevet en del bedre til at svejse. Det var næsten pinligt, hvordan det så ud i begyndelsen, men det er der ingen, der har sagt noget til. De lagde bare vægt på, at jeg gerne ville blive bedre. Og det er jeg heldigvis blevet,” fortæller Magnus.

Magnus har været i lære hos os et år, og har allerede været med på flere forskellige opgaver sammen med vores svende. Ligesom alle vores andre lærlinge, kan han se frem til at skulle lave en tank helt fra bunden under sin læretid. Det kræver ofte en del støtte første gang en lærling skal omsætte en tegning og en beskrivelse til en konkret løsning, men vi oplever igen og igen, at det giver motivation, faglig stolthed og et godt indblik i alle arbejdsprocesserne – lige det, der skal til at forme en god håndværker.

Vil du også have en læreplads med faglig udvikling, udfordringer, gode kolleger, personligt ansvar, og har du en ambition om at blive en dygtig håndværker? Eller kender du en ambitiøs M/K, som er klar til at gøre sig umage og lære alle facetter af faget? Så hører vi meget gerne fra dig.

Ring eller skriv til: driftsleder Allan Veenstra, mobil 4245994 og send din ansøgning til av@lp-kolding.dk