Jeg kan godt lide, når arbejdet kræver præcision

Hos LP Kolding er vores dygtige medarbejdere helt afgørende for, at vi kan levere de løsninger, vores kunder har behov for. Mange vælger os til specialopgaver og nicheproduktioner, og det kræver medarbejdere, som kan bruge både deres hænder og hoved.

Fordi vi er stolte af vores håndværk, og fordi vi gerne vil være sikre på også i fremtiden at have de rette medarbejdere, så gør vi en del ud at give vores lærlinge en god uddannelse. En af dem, som vi lige nu har på værkstedet er Sune Juhl Jensen på 24 år, som er ved at uddanne sig til rustfast klejnsmed.

Jeg var egentligt begyndt på uddannelsen som maskinmester efter have aftjent min værnepligt ved Beredskabsstyrelsen, men jeg savnede at bruge mine hænder. Maskinmester-uddannelsen var lidt for teoretisk til mig. Som klejnsmed er der meget mere praktisk arbejde samtidig med, at det også kræver stor nøjagtighed. Når man arbejder med rustfri stål, så er svejsemetoderne lidt anderledes end ved andet smedearbejde. Det kræver mere præcision. Jeg kan godt lide det der med, at det skal passe sammen helt
ned på millimeter, når jeg laver noget.

Jeg blev taget helt vildt godt i mod, da jeg begyndte. Jeg blev vist rundt og fik givet hånd til alle, og alle tog pænt imod mig. Jeg glæder mig, til jeg kan arbejde mere selvstændigt, men lige nu, hvor jeg hele tiden har brug for at spørge om et eller andet, så gør det en stor forskel for mig, at jeg føler mig velkommen. Det er ikke fordi, at jeg synes, at der ligger et pres på mig, men jeg kan godt mærke, at jeg gerne vil gøre mig umage, når de nu også gør sig umage med mig.

Sune Juhl Jensen har lidt mere end tre år tilbage af sin læretid hos LP Kolding, og vi glæder os til at følge hans udvikling.