LP Kolding er en solid og moderne produktionsvirksomhed, som blev grundlagt i 1964. Vi producerer tanke, units, rørsystemer, procesudstyr og meget mere i rustfri stål. Vi vækster og har derfor brug for ekstra ressourcer i bogholderiet. Er du klar til en alsidig hverdag og et humoristisk arbejdsmiljø, så har vi en ledig kontorstol klar til dig.

Stillingen

Stillingen er beregnet til 30 timer pr/uge – timerne fordeles mandag til torsdag, så du kan se frem til at holde fri hver fredag.

LP Kolding er en flad og uformel organisation, så du får gode muligheder for at sætte præg på din egen arbejdsdag i samarbejde med ledelsen hos LP Kolding. Dog har vi også en del tilbagevendende opgaver, som du får ansvaret for – herunder:

  • Alle forekommende opgaver indenfor bogholderiområdet
  • Momsindberetning inkl. indberetning EU varesalg
  • Bogføring af indkøbsfakturaer – vi bruger Document Capture
  • Bonusafregninger
  • Klargøring af materiale til ledergruppen og revisionen for årsregnskab
  • Skarp på lønbogholderi – vi bruger Jobmanager og Dataløn
  • … samt mange forekommende ad hoc opgaver

Kvalifikationer

Vi forventer, at du er fagligt kvalificeret og kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt med opgaverne, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med NAV.

Derudover er det vigtigt, at du har lyst til at være en del af det sociale sammenhold, vi har hos LP Kolding. Vi er en forholdsvist lille organisation med cirka 50 dedikerede medarbejdere, som arbejder tæt sammen på kryds og tværs af kompetencer, fagligheder og interesser. Vi har ofte en travl hverdag, hvor vi hjælpes ad med at få opgaverne i mål og glæder os sammen over vores succeser.

Humor, respekt og høj faglighed går på tværs af hele organisationen.

Søg stillingen nu

Kunne denne stilling være noget for dig – eller har du spørgsmål, inden du søger – er du velkommen til at kontakte vores direktør Mogens Feld-Andreasen på mail ma@lp-kolding.dk. Mærk ansøgningen “Bogholder”.

Vi venter gerne på den rette kandidat til stillingen, men vi ønsker at byde vores nye kollega velkommen hurtigst muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet!