Fredag den 1. april tiltrådte Brian Julius som COO/fabrikschef hos LP Kolding – en nyoprettet stilling, som blandt andet skal hjælpe med at omsætte LP Koldings strategiske og forretningsmæssige mål til praktiske løsninger i hverdagen.

Brian Julius har lang erfaring med ledelse og kommer fra en stilling som ” Head of Customer support & Supply chain” i en international nichevirksomhed inden for lakseindustrien. Oprindeligt er han dog uddannet rustfri klejnsmed og glæder sig over at komme tilbage i branchen.

“Lige siden vi indgik aftalen, har jeg glædet mig til at komme i gang. Lige nu er jeg i gang med at lære virksomheden at kende, og det har allerede givet mig ideer til, hvordan vi kan udvikle og optimere nogle processer. Inden jeg begynder at introducere større forandringer, vil jeg dog lige lære virksomheden og medarbejderne lidt bedre at kende. Nogle gange er der jo en grund til, at tingene er, som de er, men jeg kan næsten ikke vente med at komme rigtigt i gang med arbejdet” siger en tydeligt begejstret Brian Julius på det nyindrettede kontor.

Udover uddannelsen som klejnsmed har han også flere uddannelser indenfor ledelse bag sig, og som COO/fabrikschef bliver han både en del af ledergruppen i LP Kolding og leder af arbejdsmiljøgruppen.

“Jeg kommer blandt andet med noget erfaring med digitalisering af nogle af de processer, som i dag er manuelle hos LP Kolding. Der mener jeg, at vi har mulighed for at optimere nogle forretningsgange med den størrelse, som LP Kolding har fået over de senere år” siger Brian Julius, som peger på både organisationens størrelse, væksten i de senere år og det øgede strategiske fokus i LP Kolding, som nogle af årsagerne til, at han søgte stillingen.

“Jeg trives rigtig godt med frihed under ansvar, og jeg kan godt lide at arbejde med de faggrupper, som LP Kolding beskæftiger. Samtidig har LP Kolding et skarpt strategisk fokus på, hvordan virksomheden skal udvikle sig i de kommende år, og LP Kolding har både en størrelse og et potentiale, som gør det muligt at navigere forholdsvist hurtigt. Det er optimale arbejdsforhold for mig” siger Brian Julius, som allerede har sat sig en ambition om at få virksomheden i gang med digitale planlægningssystemer og optimering af produktionsflowet inden sommerferien.

Når Brian ikke er på en af LP Koldings to adresser, så er han formentligt ude at cykle eller hjemme sammen med sin hustru Rikke.