I dag er der endnu engang god grund til at hejse flaget. I dag er det nemlig 10 år siden, at Johnny begyndte at arbejde hos LP Kolding – igen.

– Jeg har været ansat af flere omgange, og har egentligt altid været glad for at være her, siger Johnny, som dog også har været glad for at prøve noget forskelligt og få erfaring med forskellige opgaver.

– Jeg kan godt lide, når der er variation i opgaverne, og når der er nok at lave. Det er en af grundene til, at jeg arbejder for LP Kolding. Fordi vi er en ordreproducerende virksomhed, er der masser af afveksling i opgaverne, og der er også altid nok at give sig til. De bedste dage er dem, hvor jeg skal arbejde med flere forskellige teknikker og løse mange forskellige opgaver, siger han tilfreds.

Mere end 40 års erfaring fra branchen

Udover at være ansat hos LP Kolding, har Johnny også været ansat i flere andre smedevirksomheder med speciale i rustfri stål.

– Jeg begyndte som arbejdsdreng hos Pasilac (der var en efterfølger af De Danske Mejeriers Maskinfabrik), da jeg var 15-16 år. Det var lidt tilfældigt. Min far ville have, at jeg skulle finde mig noget at lave, og så kørte jeg rundt til jeg fandt et sted, der havde en plads til mig, fortæller Johnny.

Det blev til en læreplads og siden til en levevej. I dag kan Johnny derfor se tilbage på mere end 40 års erfaring fra smedebranchen. Og den erfaring er en kæmpegevinst for både kunderne, LP Kolding og kollegerne – ikke mindst, når der kommer opgaver ind, som kræver lidt ud over det sædvanlige.

Det nyder bl.a. hans værkfører, Henrik, godt af.

– Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Johnny. Når han får en tegning og en beskrivelse af en opgave, har han nemt ved at gennemskue, hvordan den skal tilrettelægges, for at det hele kommer til at lykkes i sidste ende. Når bare materialerne er til rådighed, så kan han resten selv. Han leverer godt håndværk, og er der nogle udfordringer, kan han næsten altid trække på nogle af sine tidligere erfaringer og komme med løsningsforslag, fortæller Henrik om hverdagen.

Og den arbejdsfordeling passer godt til Johnny:

– Når jeg kan regne med, at der er noget at lave, og når jeg slipper for at skulle lave det samme hele tiden, så er jeg glad. Begge dele får jeg opfyldt til fulde her hos LP Kolding, siger Johnny.

Hos LP Kolding vil vi gøre os umage for at blive ved med at levere både opgaver og variation til Johnny, så vi kan holde flere jubilæer for ham i fremtiden. Lige nu vil vi bare sige tillykke med dagen og tak for indsatsen!