5. oktober kunne vi endelig præsentere LP Koldings regnskab for 2022-2023. Det har vi glædet os til, for det regnskab sætter to streger under, at vi har nogle meget dygtige medarbejdere, og at vores strategi om at fokusere på specialiserede løsninger og kundetilpassede designs, er den helt rigtige for os.

– Det er naturligvis meget tilfredsstillende, siger en tydeligt tilfreds administrerende direktør, Mogens Feld-Andreasen om regnskabet og fortsætter:

– Jeg ser det både som en bekræftelse på at den strategi, vi har lagt i bestyrelsen, er den helt rigtige, og at vores dygtige medarbejdere lægger en stor ære i arbejdet i hverdagen. Vi kunne ikke skabe dette resultat, hvis ikke begge dele var på plads.

LP Kolding har i løbet af de senere år sat flere nye rekorder. Eksempelvis leverede LP Kolding tidligere på året en tank på omtrent samme højde som en 5-etagers bygning, hvilket var den største tank, der nogensinde er produceret på fabrikken i Kolding.

– Vi har arbejdet stødt og roligt frem mod den vækst og de resultater, vi oplever nu. Vi har blandt andet styrket vores projektafdeling og kompetencerne på værkstedet, ligesom vi løbende uddanner nye smede og tekniske medarbejdere, så vi har de kompetencer vi skal bruge. I vores branche kan man næsten altid bruge flere dygtige medarbejdere, men vi har sørget for, at organisationen er robust i forhold til både kompetencer og ressourcer, siger Mogens Feld-Andreasen, som derfor også er klar til at tage mod nye udfordringer og opgaver fra kunderne.

– Lige nu og her bliver min største udfordring dog nok at finde den helt rette kage, så vi kan få fejret resultatet sammen, siger Mogens Feld-Andreasen.