1. september 2023 begynder Nicolai Andreasen som leder for LP Koldings projektafdeling. Målet med den nyoprettede stilling er at styrke ledelsen af afdelingens dygtige medarbejdere samt at optimere projektledelsen.

“De projekter, vi arbejder med, bliver stadig mere komplekse, og derfor har vi et ønske om at styrke den overordnede ledelse af projektafdelingen, så vi udnytter vores ressourcer bedst muligt” siger adm. direktør Mogens Feld-Andreasen om beslutningen om at oprette den nye stilling.

Denne gang er det ikke alene en ny kollega, vi byder velkommen – det er også Mogens Feld-Andreasens søn.

“Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Nicolai i hverdagen, men jeg er også klar over, at det både er en gave og en udfordring at træde ind i en familievirksomhed. Det kan være svært at blive bedømt for sine egne præstationer. Nicolai har dog deltaget i LP Koldings bestyrelsesarbejde de senere år, så han er klædt godt på til at forstå virksomheden. Derudover kommer han med solid erfaring fra en lignende stilling, så jeg håber, at han også falder godt til i hverdagen.”

Nicolai Andreasen er uddannet maskinmester og har i flere år været leder og projektleder hos Dansk Ingeniør Service, så han har både den rette erfaring og uddannelse til opgaven. LP Kolding har i de senere år skærpet sit fokus på at producere kundedesignede rustfri tanke og procesudstyr, og derfor er det vigtigt, at den nye leder af projektafdelingen også har en dybdegående teknisk forståelse.

LP Koldings kunder er ofte beskæftiget inden for forsyning eller fødevare-, medicinal- og energibranchen. Det er kort sagt kunder, som har særlige behov til design og sanitære løsninger samt processtyring. Fokus på disse sektorer har resulteret i en betydelig vækst i både omsætning og antallet af medarbejdere, hvilket har medført et behov for også at styrke ledelsen i virksomheden.